У суперників Путіна не залишилося навіть формальної надії

Четвер, 6 грудня 2007, 17:54

Після обробки 100% протоколів виборчих комісій на виборах до Держдуми Росії "Єдина Росія" набрала 64,3% голосів, КПРФ 11,57%, ЛДПР 8,14%, "Справедлива Росія" - 7,74% голосів.

Про це заявив голова ЦВК РФ Володимир Чуров в інтерв'ю телеканалу "Вести 24", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ці чотири партії долають семивідсотковий бар'єр і жодна наступна партія не може подолати не тільки семивідсотковий бар'єр, але і не набирається більше 2,5 відсотків", - сказав Чуров.

Він відзначив, що це дані системи ДАС "Вибори", в яку введено 100% протоколів зі 100% виборчих дільниць як у Російській Федерації, так і за кордоном.

За словами Чурова, 315 місць у Держдумі, згідно з попередніми даними, буде у "Єдиної Росії", Компартія одержить 57 місць, ЛДПР - 40, "Справедлива Росія - 38.

Чуров сказав, що поки не знає, скільки членів партійних списків відмовляться від депутатських мандатів. "Поки не знаю, (відповідь на) це питання ми дізнаємося наступного тижня", - відзначив голова ЦВК РФ.

На питання про можливе розведення у часі кампаній з обрання Держдуми і президента, голова ЦВК підкреслив, що це можливо "тільки шляхом зміни в законодавстві".

Коментуючи відомості про купівлю відкріпних посвідчень, що мала місце, він відзначив, що "є припущення, що готувалися певного роду провокації".

"Але вони не відбулися, тому що ми почали певні заходи і із запобігання купівлі, і з запобігання фальшивих відкріпних посвідчень", - заявив голова ЦВК РФ.

За його словами, прийнято рішення про те, що ступінь захисту відкріпних посвідчень на виборах президента буде збільшено.

"Тепер у відкріпне посвідчення буде вписуватися не тільки прізвише-ім'я-по-батькові, але і паспортна дані повністю, повна адреса виборчої дільниці", - сказав Чуров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...