Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назве імена міністрів через 15 хвилин після обрання?

П'ятниця, 7 грудня 2007, 12:28

Представник "Нашої України-Народної самооборони" Роман Зварич не виключає, що Юлія Тимошенко оголосить список своїх міністрів у день обрання її прем'єром.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Україні молодій".

На запитання, коли Тимошенко назве своїх міністрів, Зварич відповів: "Думаю, що через 15 хвилин після обрання її прем’єр–міністром".

Водночас, за його словами, консультації по персоналіях ще тривають.

"Поки що ми маємо розуміння того, як будуть розподілені сфери відповідальності. І тут не йдеться, як нам закидали, про "дерибан" посад. Це було далеко не пріоритетне питання", - сказав Зварич.

"Як відомо, за БЮТ зберігаються фінансова та економічна сфери, за нами — гуманітарна й правова. Відповідно, міністерства, які належать до цих сфер, дістаються одній або другій політичній силі. І на жодному етапі ми не називали ніяких прізвищ. Крім, звісно, прізвища прем’єр–міністра", - нагадав він.

На питання, що НУНС висуватиме свою кандидатуру ще й на Генпрокурора, Зварич сказав, що це буде кандидатура президента.

"Нині Генеральна прокуратура не виконує своїх конституційних обов’язків. Саме тому наші дві фракції будуть висловлювати недовіру чинному Генпрокурору — щоб Президент мав можливість запропонувати іншу кандидатуру. Переконаний, що коаліція підтримає кандидатуру президента", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування