Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Раді запропонували розібратися з Черновецьким

Субота, 8 грудня 2007, 12:54

Депутати Андрій Портнов (БЮТ) і Руслан Князевич (НУ-НС) пропонують Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію для розслідування протиправних дій мера Києва Леоніда Черновецького і посадових осіб органів місцевого самоврядування і виконавчої влади в Києві.

Відповідний проект постанови зареєстрований у парламенті 7 грудня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У пояснювальній записці автори проекту постанови відзначають, що "підставами для створення тимчасової слідчої комісії стали факти порушень Конституції і діючого законодавства Київським міським головою Черновецьким і посадовими особами органів місцевого самоврядування і виконавчої влади в м. Києві, а також неоднократне грубе втручання відзначених осіб у діяльність судових органів".

Депутати нагадують про "протиправні рішення щодо розпродажу землі територіальної громади м. Києва".

"Так, наприклад, 31 жовтня 2006 року за одну ніч було розпродано 100 земельних ділянок, на розгляд кожної з яких на сесії міської ради приділялося дві хвилини. Результати такого голосування і протоколи досі сховані від суспільства", - відзначається в пояснювальній записці.

Автори проекту постанови також вважають за необхідне розслідувати діяльність заступника голови Апеляційного суду м. Києва В.Качана, "який протягом останнього року забезпечував "дах" для керівництва Київської міської ради і забезпечив безперешкодне захоплення депутатами Блоку Черновецького приміщення Солом'янського суду м. Києва під час судового розгляду справи проти керівництва Київської міської ради".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування