Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького побачили за нападом тіньові корупційні схеми

Субота, 8 грудня 2007, 17:12

Фракція Блоку Черновецького в Київській міськраді заявляє, що напад на члена фракції Михайла Яковчука свідчить про системність у переслідуванні членів блоку.

У заяві фракції Блоку Черновецького, розповсюдженій її прес-службою в суботу, також відзначається, що переслідуванням піддаються члени блоку, які "ламають тіньові корупційні схеми в столиці".

У прес-службі фракції також відзначили, що досі не покарані винні в побитті помічника Яковчука, на якого під час перевірки комунальних кінотеатрів 25 жовтня 2006 року був вчинений напад.

Крім того, не знайдені учасники нападу на депутата Деснянської районної ради Юрія Титова, якого під час перевірки комунального підприємства "Деснянськпарксервіс" облили кислотою, у результаті чого він майже позбавився зору.

"Фракція Блоку Леоніда Черновецького звертається до правоохоронних органів з вимогою ... покласти кінець свавіллю діяльності структур, що роками грабували комунальне господарство міста, а з приходом нової влади відчули небезпеку для своєї злочинної діяльності", - констатували в заяві.

Як повідомлялося, у ніч на суботу на автомобільній стоянці біля свого будинку на вулиці Тарасівській у Києві одержав ножове поранення в область живота депутат Київради від Блоку Черновецкого Михайло Яковчук.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування