Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов домовився з Гайдуком і Тарутою

П'ятниця, 4 січня 2008, 23:38

ТОВ "Метінвест-Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест", і корпорація "Індустріальний союз Донбасу" підписали трирічний контракт на поставку підприємствам ІСД залізорудної сировини і флюсо-доломітної продукції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на спільний прес-реліз ІСД та "Метінвест-Холдинг".

Довгостроковий контракт передбачає поставку металургійним підприємствам ІСД 10 млн. тонн окатишів, 11 млн. тонн залізорудного концентрату, а також 6 млн. тонн флюсо-доломітної продукції виробництва гірничо-видобувних підприємств, що входять у групу "Метінвест".

"Підписання подібних довгострокових контрактів на поставку сировини є загальновизнаним світовим стандартом металургійної промисловості", - зазначається у прес-релізі.

Керівництво обох компаній висловило задоволення поглибленням співробітництва на довгостроковій основі.

На їх переконання, угода сприятливо позначиться на гірничо-металургійному комплексі України в цілому, а також посилить позицію українського виробника на світовому ринку сталі.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест". Власниками ТОВ є голландська компанія Metinvest B.V. (51,15%) і СКМ (48,85%).

75% Metinvest B.V належить SCM (Cyprus), дочірній компанії ЗАТ "СКМ", 25%+1 акція Metinvest B.V. належить Smart N.V. (Нідерланди), що є холдинговою компанією бізнес-групи Вадима Новінського.

90% СКМ належить бізнесмену Рінату Ахметову.

Корпорація ІСД є однією з найбільших металургійних компаній регіону Центральної та Східної Європи. Її керівники Віталій Гайдук та Сергій Тарута.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...