Гроші по Ощадбанку СРСР планують давати на третій день

Вівторок, 8 січня 2008, 12:40

Виплати вкладникам Ощадбанку СРСР планується здійснювати через три дні з дати внесення в реєстр вкладників шляхом зарахування на поточний або депозитний рахунок за вибором вкладника.

Механізми повернення грошей вкладникам Ощадбанку СРСР обговорювалися на робочій нараді міністра фінансів Віктора Пинзеника з головою правління ВАТ "Державний ощадний банк України" Анатолієм Гулеєм.

Постанову Кабінету міністрів про виплату компенсацій планується ухвалити на урядовому засіданні 9 січня, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Гулей поінформував міністра про те, що в "Ощадбанку" вже розпочала роботу "гаряча телефонна лінія" для інформаційної підтримки вкладників Ощадбанку колишнього СРСР.

За його словами, отримати консультації з приводу повернення заощаджень можна за телефоном 8-800-501-34-10.

Також у кожному регіональному управлінні "Ощадбанку" відкрито свою "гарячу лінію" для запитань стосовно компенсаційних виплат.

Гулей запевнив міністра, що у разі виникнення проблем з якістю обслуговування населення в установах "Ощадбанку" кожний громадянин може звернутися до нього особисто у робочі дні з 8.30 до 9.30 за телефоном 8 (044) 289-22-32.

Зі свого боку Пинзеник закликав співгромадян не створювати черги та не хвилюватися: "Уряд ретельно та ґрунтовно узявся за повернення вкладів".

"Реєстрація вкладників не обмежена термінами, а гроші на повернення знецінених заощаджень закладені у законі про держбюджет на 2008 рік", - наголосив міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування