Тимошенко "почистила" "Нафтогаз" і дала помічників Буряку

Вівторок, 8 січня 2008, 12:48

Кабінет міністрів звільнив екс-голову правління ВАТ "Укрнафта" Ігоря Палицю від обов'язків члена правління національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Відповідне оголошення розміщене в офіційному виданні уряду "Урядовий кур'єр" 5 січня 2008 року, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Палиця був призначений членом правління "Нафтогаза України" у травні 2003 року, коли він очолював "Укрнафту", найбільшу нафтовидобувну компанію країни, 50%+1 акція якої належить НАКу.

Восени 2007 року на позачергових парламентських виборах він був обраний народним депутатом за списками блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" і перейшов на роботу у Верховну Раду, залишивши посаду голови правління "Укрнафти".

"Нафтогаз України" поєднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни і є монополістом із транзиту й збереження природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти територією країни.

* * *

Кабмін призначив чотирьох заступників голови Державної податкової адміністрації.

Відповідні розпорядження датовані 29 грудня 2007 року, повідомляє Ліга.

Згідно з документами, першими заступниками голови ДПАУ стали Владислав Бухарєв і Анатолій Даниленко, а заступниками - Василь Регурецький і Наталя Рубан.

Крім того, уряд звільнив від виконання обов'язків чотирьох заступників колишнього голови ДПАУ: Валерія Корячкіна, Леоніда Боєнка, Івана Приймака і Миколу Романіва.

Як відомо, 24 грудня 2007 року на своєму позачерговому засіданні Кабінет міністрів призначив Сергія Буряка головою Державної податкової адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування