На Різдво Ющенко зібрав за одним столом Тимошенко, Богатирьову і Віру Іванівну

Вівторок, 8 січня 2008, 19:54

Святвечір перед Різдвом президент Віктор Ющенко та його дружина Катерина провели у комплексі "Лісова пісня" неподалік резиденції "Гута" у компанії відомих політиків.

Про це пише газета "Україна молода" у номері, що вийде у середу.

За даними видання, за столом із пісними стравами сиділи, зокрема, прем’єр Юлія Тимошенко, секретар РНБО Раїса Богатирьова і голова секретаріату президента Віктор Балога.

Крім того, були голова КС Андрій Стрижак, лідер фракції "Наша Україна — Народна самооборона" В’ячеслав Кириленко, голова Київоблдержадміністрації Віра Ульянченко та керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк.

Газета відзначає, що для Богатирьової це була "перша приватна вечірка у компанії помаранчевих", до того ж цього дня секретарка РНБО відзначала свій 55-річний ювілей.

Богатирьова також розповіла присутнім про причини її переходу з табору "регіоналів" на бік президента. Водночас видання не уточнює, що саме сказала Богатирьова.

"Як інформують джерела в оточенні президента, на вечірці панувала приємна, дружня атмосфера. Приязним було також спілкування Віктора Балоги та Юлії Тимошенко. Пані Юлія насамкінець красно дякувала Ющенкові за організацію такого теплого свята, а пані Раїса говорила про подальше "порозуміння й об’єднання", - пише "Україна молода".

Крім того, біля "Лісової пісні" було розпалено вогнище, яке Кириленко назвав "повстанським".

Біля ватри виступив також різдвяний вертеп, який виконав для президента і його гостей кілька обрядових пісень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування