Тимошенко і Ко планують "прориватися"

Вівторок, 8 січня 2008, 21:44

Першим пунктом порядку денного засідання Кабінету міністрів у середу стоїть проект програми діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не політиків".

Це буде перше засідання Кабміну Юлії Тимошенко у 2008 році, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Доповідачем з проекту програми уряду визначено першого віце-прем'єра Олександра Турчинова, йдеться у порядку денному на 9 січня, що оприлюднено на сайті Кабміну.

Крім того, з інформацією про стан підготовки до виплат нових розмірів пенсій, соціальної допомоги родинам з дітьми й іншим категоріям громадян виступить міністр праці й соціальної політики Людмила Денисова.

Уряд планує розглянути проект постанови про призначення членів наглядової ради ВАТ "Державний Ощадний банк України" (доповідач - міністр Кабінету міністрів Петро Крупко).

Крім того, планується розглянути проект розпорядження про створення міжурядової комісії з питань перевірки фінансово-господарської діяльності НАК "Нафтогаз України" (доповідач - Турчинов).

Члени Кабміну обговорять питання забезпечення взаємодії уряду з комітетами й спеціальною контрольною комісією Верховної Ради з питань приватизації.

У порядку денному також кадрові питання, інформація про підготовку пропозицій зі скасування нормативно-правових актів, прийнятих у період з 4 серпня 2006 року по 18 грудня 2007 року (урядом Віктора Януковича).

У документі відзначається, що виконання окремих таких актів "може призвести до зловживаннями під час витрати бюджетних коштів і відчуження держмайна".

Кабінет міністрів також обговорить законопроекти, внесені попереднім урядом, які готуються до другого й наступного читань у Верховній Раді 6-го скликання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News