Тимошенко перевірить "Нафтогаз": ледь не втратили "потужну власність"

Середа, 9 січня 2008, 13:02

Кабінет міністрів створив міжвідомчу комісію з питань перевірки фінансово-господарської діяльності НАК "Нафтогаз України".

Як повідомив по закінченні засідання уряду міністр палива та енергетики Юрій Продан, у середу Кабмін затвердив відповідну постанову.

За його словами, до складу комісії увійшли керівники центральних органів влади або їх перші заступники, зокрема – представники НКРЕ, КРУ, Мінпаливенерго, Мінекономіки, Мінфіну, Генпрокуратури, народні депутати та інші.

Раніше, на початку засідання 9 січня, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила про намір Кабміну створити міжвідомчу комісію з перевірки фінансово-господарської діяльності "Нафтогазу України".

За її словами, найближчим часом уряд заслухає окремий звіт керівника "Нафтогазу" з аналізом роботи за останні 7 років.

"Подивитися в динаміці, що зробили з найпотужнішою газотранспортною системою України", - сказала Тимошенко.

"Я думаю, що десяток таблиць, які ми розглянемо, будуть для вас просто вражаючими. І я думаю, що ми знаходилися з вами, можливо, в декількох тижнях від того, щоб раз і назавжди втратити цю нашу потужну державну власність, яка має геополітичне значення", - наголосила вона.

Коментуючи урядові заходи щодо боротьби з контрабандою, Тимошенко сказала, що уряд уже починає відновлювати програму "Контрабанда-Стоп", яка була припинена після відставки попереднього Кабміну Тимошенко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News