Яценюк написав Ющенку, як він вчинить з "аморальними" канікулами

Середа, 9 січня 2008, 16:40

Питання щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради шостого скликання буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд погоджувальної ради депутатських фракцій.

Про це спікер Арсеній Яценюк написав президенту Віктору Ющенку у відповідь на його заяву щодо аморальності парламентських канікул.

"У зв’язку з Вашою пропозицією щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради шостого скликання безпосередньо до відкриття другої сесії Верховної Ради повідомляю, що це питання з урахуванням вимог законодавства щодо організації роботи парламенту буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд погоджувальної ради депутатських фракцій у Верховній Раді", - пише Яценюк.

Він зазначив, що нині відповідно до рішення парламенту від 28 грудня 2007 року про затвердження календарного плану проведення першої сесії Верховної Ради шостого скликання у січні 2008 року парламентські комітети опрацьовують 592 законопроекти до розгляду Верховною Радою.

"Разом з тим серед законопроектів, що опрацьовуються в комітетах Верховної Ради, лише чотири визначені відповідними суб’єктами права законодавчої ініціативи як невідкладні", - йдеться у листі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...