Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому пообіцяли, що ляпас це тільки для розігріву

П'ятниця, 1 лютого 2008, 11:50

Лідер "Нашої України-Народної самоооборони" В’ячеслав Кириленко запевняє, що позачергові вибори мера Києва буде проведено.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

У нас є претензії до Черновецького – і не про ляпас мова, а про розпродаж землі, про земельні рішення Київради, щодо яких є тисячі судових оскаржень. Тому ми ініціюємо створення тимчасової слідчої комісії з розслідування діяльності міського голови Черновецького, і наполягатимемо, аби було проведено дострокові вибори Київської міської ради та київського міського голови", - запевнив він.

"Тож усі розмови про ляпас спрямовані на те, аби відвернути увагу від того, що відбувається у Києві...", - додав Кириленко.

На його думку киянам вдасться провести дострокові вибори мера, якщо буде воля двох сил коаліції.

"Крім того, не лише наші дві фракції виступають за дострокові вибори мера. Ми маємо спільників у всіх трьох опозиційних фракціях парламенту. Там триває прихована дискусія на цю тему", - повідомив Кириленко.

"Якщо в нас є давно сформована позиція щодо мерів Києва й Харкова, то у фракціях меншості дискутується доцільність дострокових виборів мера Києва, і, гадаю, усі політичні сили дійдуть до того, що їх потрібно провести. Потім постане інше питання – підтримки на цю посаду єдиного кандидата від демсил. Безумовно, від нас має бути єдиний кандидат. Це стане серйозною, проте вирішуваною проблемою", - зазначив лідер фракції НУНС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування