Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького піднімуть ціну паркування - але згодом

П'ятниця, 1 лютого 2008, 13:00

До кінця поточного року тарифи на паркування автомобілів на комунальних паркувальних майданчиках Києва збільшуватися не будуть.

Про це заявила заступник голови Київської міськадміністрації Ірена Кільчицька на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

Вона нагадала, що на даний момент вартість паркування встановлена в розмірі 3, 5, 7 грн.

Кільчицька також повідомила, що на сьогодні уже виготовлено й поширено для продажу 100 тис. талонів на паркування на загальну суму 3 млн. грн. Мерія планує, що ці талони будуть розкуплені протягом місяця.

"Дані талони будуть дійсні до кінця березня, а з 1 квітня комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" має намір випустити новий зразок талонів, у яких будуть враховані всі зауваження і пропозиції, що надійдуть", - зазначила заступник голови Київської міськадміністрації.

Кільчицька повідомила, що на сьогодні у КП " Київтранспарксервіс" перейшли 7 районних парк-сервісів.

За її словами, мерія має намір докласти усіх зусиль, щоб найближчим часом і інші три парки-сервіси – Голосіївського, Дарницького, Дніпровського районів – також увійшли в КП "Київтранспарксервіс".

"Ми будемо брати їх силою, ставити своїх паркувальників", - заявила віце-мер.

Кільчицька повідомила, що на сьогодні у розпорядженні КП "Київтранспарксервіс" є три автомобілі і 300 блокаторів для блокування коліс автомобілів, припаркованих на комунальних паркувальних майданчиках без оплати. Вартість розблокування коліс – 100 грн.

Кільчицька також повідомила, що в лютому обмежену кількість талонів на паркування можна буде придбати безпосередньо на парковці.

Вона нагадала, що на даний час талончики на паркування (на 1 годину, 1 день, 1 місяць) можна придбати в кіосках КП "Київпастранс", "Союздрук", "Преса", метрополітену, а також на автозаправках мережі "Кло-ойл" і "Лукойл".

Разом з тим, за 30 адресами будуть також установлені паркомати, зокрема, на закритих автостоянках. 1 березня можна буде оплатити за паркування і за допомогою смс-повідомлення.

Кільчицька також заявила, що через рік тарифи на паркування в Києві будуть переглянуті убік збільшення.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування