Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко перетворилася на Оранту, і Партія регіонів задумалася

П'ятниця, 1 лютого 2008, 15:20

Директор Центру політичного аналізу "Пента" Володимир Фесенко вважає, що Партія регіонів знаходиться в стані внутрішньої невизначеності.

Про це він заявив на прес-конференції в п'ятницю, повідомляє Ліга.

"Партія регіонів зараз у стані невизначеності, тому що одна частина виступає за конструктивні відносини з президентом, інша вважає президента своїм супротивником і не проти ситуативних домовленостей з Тимошенко", - повідомляє Фесенко.

На його думку, саме від Партії регіонів буде залежати подальший розвиток ситуації. "Мені здається, що блокування ВР - це наслідок невизначеності Партії регіонів. Вона поки не знає, з ким і проти кого дружити", - відзначив він.

Фесенко пояснив, що стратегія Партії регіонів зараз полягає в блокуванні ВР і в очікуванні розвитку подій навколо Юлії Тимошенко і Віктора Ющенка. Основне завдання "регіоналів" - розколоти правлячу коаліцію, - додав він.

"На можливість переформатування коаліції дуже сподівається Партія регіонів. І я не виключаю, що на це роблять ставку деякі критики Тимошенко в НУНС і в оточенні президента", - відзначив директор Центру політичного аналізу.

Раніше директор Центру соцдосліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв заявив, що БЮТ і НУНС можуть стати конкурентами по національно-демократичній ідеології.

"Це може призвести до серйозного ідеологічного загострення, тому що Тимошенко вже сприймають як націонал-демократку. Вона вже не Жанна Д'арк, а Оранта - покровителька національного відродження", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування