У Черновецького більше не існує більшості у Київраді?

Понеділок, 4 лютого 2008, 10:33

1 лютого Апеляційний адміністративний суд Києва визнав законними рішення Блоку Юлії Тимошенко щодо виключення депутатів місцевих рад зі своїх лав.

Про це повідомив народний депутат, член БЮТ Андрій Портнов.

Цим же рішенням суд скасував будь-які заборони, які ініціювалися Блоком Черновецького та заважали приймати рішення про виключення депутатів, інформує прес-служба БЮТ.

За словами Портнова, у понеділок, 4 лютого, Блок Юлії Тимошенко направить до Центральної виборчої комісії рішення про позбавлення депутатів, що порушили фракційну дисципліну, відповідного статусу. Також блок очікує від ЦВК прийняття рішень про реєстрацію наступних за списками кандидатів.

"У результаті багатомісячної боротьби БЮТом здійснена ціла низка заходів щодо боротьби з корупцією в судовій системі", - сказав народний депутат.

"Абсолютно всі судді, які причетні до блокування дії імперативного мандату, або вже не є суддями, або очікують на звільнення, або подання про їх звільнення розглядається Вищою радою юстиції", - наголосив Андрій Портнов.

Портнов також прогнозує, що частина членів ЦВК, яка сформована Партією регіонів, не буде заважати прийняттю даного рішення, тому що "регіонали" самі застосували імперативний мандат у низці обласних і міських рад.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування