Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко доручив БЮТ і "НУ-НС" до вечора розібратися з опозицією

Понеділок, 4 лютого 2008, 13:54

Президент Віктор Ющенко закликає коаліцію провести у другій половині понеділка заключні консультації з опозицією щодо розблокування роботи Верховної Ради.

Про це він сказав під час щотижневої зустрічі з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком та прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я звертаюся до вас, шановні учасники коаліції: другу половину сьогоднішнього дня ми повинні присвятити проведенню заключних консультацій з опозицією і прийняти той компроміс, який би дав змогу розблокувати роботу парламенту", – підкреслив Ющенко.

Президент підтвердив, що в перший день другої сесії Верховної Ради має намір виступити зі щорічним посланням до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Серед першочергових завдань Верховної Ради, підкреслив Ющенко – забезпечення повноцінного функціонування Конституційного Суду та врегулювання роботи Вищої ради юстиції.

Він також відзначив, що на сьогодні у Верховній Раді зареєстровано понад 600 законопроектів, спрямованих на вирішення нагальних соціально-економічних, політико-правових та гуманітарних проблем.

Усілякі зволікання надто дорого обходяться країні, наголосив глава держави. Учасники зустрічі обговорили план дій на поточний тиждень.

Президент зазначив, що одним із головних питань, що стоять сьогодні на порядку денному, є доопрацювання державного бюджету України на 2008 рік.

"Я хотів би, щоб ми чітко висловилися щодо пріоритетів доопрацювання бюджету 2008 року", – сказав Ющенко.

Також на зустрічі обговорювалися підсумки роботи всеукраїнського форуму "Влада і бізнес – партнери" та питання відновлення роботи Ради підприємців при Кабінеті міністрів. Окремої уваги було надано питанню регулювання природних монополій.

Участь у зустрічі також взяли секретар РНБО Раїса Богатирьова, глава секретаріату президента Віктор Балога, лідери фракцій "НУ-НС" В'ячеслав Кириленко, БЮТ – Іван Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування