Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк нагадує, що парламент – не майдан

Понеділок, 4 лютого 2008, 14:22

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк наголошує, що зала парламенту "не є агітаційним майданчиком" для політичного піару.

Про це він сказав на початку погоджувальної ради в понеділок, коментуючи другу сесію Верховної Ради, яка має розпочатися у вівторок.

Яценюк не сказав, яким чином буде закрито першу сесію парламенту, однак наголосив, що у вівторок "є шанс відкрити другу".

"Верховна Рада не є агітаційним майданчиком ні для яких виборів: чи то президентських, чи то ще якихось. Думаю, що ми здатні налагодити роботу. Вона не буде безконфліктною, але вони (конфлікти) повинні мати межу", - сказав Яценюк.

Згідно з порядком денним на пленарному засіданні 5 лютого першим питанням планується заслухати послання президента до Верховної Ради, а після цього підтвердити календарний план на другу сесію.

Також, судячи з порядку денного, планується розглянути проекти постанов щодо звільнення Олександра Костусєва з посади голови АМК, Валентини Семенюк з посади глави ФДМ та Едуарда Прутніка з посади голови Держкомтелерадіо.

Разом з цим, кадрових призначень на ці посади на засіданні 5 лютого не передбачено.

Водночас на 12 лютого заплановано розгляд питання про призначення Віталія Гайдука на посаду віце-прем'єра, Давида Жванії – на посаду глави АМК, Андрія Портнова - на голову ФДМ, та Ігоря Куруса на голову Держкомтелерадіо.

Крім того на 12 лютого планується проголосувати кандидатуру Валентина Наливайченка на посаду голови СБУ.

Водночас питання про призначення віце-спікерів протягом наступних 2 тижнів не порушуватиметься.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...