"НУ-НС" не збирається допомагати рити під Луценка

Понеділок, 4 лютого 2008, 15:10

Фракція "НУ-НС" не планує голосувати за створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування інциденту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та мером Києва Леонідом Черновецьким.

"Ми не будемо давати голосів за створення тимчасової комісії", - заявив журналістам лідер фракції "НУ-НС" В'ячеслав Кириленко.

За його словами, створення відповідної комісії є ініціативою опозиції, "тому нехай вона вносить свій проект постанови, до речі, для цього теж треба розблокувати роботу парламенту".

"Але я переконаний, що у народу не буде довіри до такого парламентського слідства, якщо підслідним буде тільки міністр внутрішніх справ, але не буде київський міський голова", - заявив Кириленко.

"Якщо опозиція хоче зробити цей інцидент предметом розгляду в парламенті, то тоді вона повинна з'ясовувати дії і обставини стосовно обох фігурантів цієї справи", - переконаний депутат.

Кириленко нагадав, що вже більше місяця тому "НУ-НС" зареєстрував постанову щодо розслідування зловживань київським міським головою та київської міською владою, але регламентний комітет блокує винесення цього питання на розгляд парламенту.

"Я думаю, що людей не так хвилює ляпас, який хтось комусь дав, але хвилюють ті земельні справи і неподобства, які відбуваються у Києві за потакання київської міської влади, і давайте парламент ці питання розгляне і заслухає міністра внутрішніх справ з цих питань", - заявив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...