Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Ющенка, Семенюк і Тимошенко займуться приватизацією

Понеділок, 4 лютого 2008, 19:37

Президент Віктор Ющенко утворив робочу групу з розроблення концепції вдосконалення законодавства з питань приватизації.

Про це сказано у відповідному указі, розміщеному на сайті президента.

Головою групи призначено директора Міжнародного інституту приватизації, управління власністю та інвестицій Олександра Рябченка.

Згідно з документом, голові групи надано право вносити зміни до її персонального складу,
залучати до роботи в ній працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, представників вітчизняних та іноземних інвесторів, громадськості, а також провідних фахівців у сфері приватизації, одержувати в установленому порядку необхідні документи і матеріали.

Рябченку доручено розробити та подати у двотижневий строк проект концепції вдосконалення законодавства з питань приватизації.

Заступниками голови робочої групи призначено заступника голови Фонду держмайна Дмитра Парфененка, заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Андрія Пишного, першого заступника глави секретаріату президента Олександра Шлапака.

Крім того, до групи також увійшли: керівник Служби забезпечення зв'язків з Верховною Радою та Кабінетом Міністрів секретаріату президента Ян Берназюк, директор департаменту реформування відносин власності Міністерства економіки Михайло Гоцулов, заступник голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Євген Григоренко, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, народний депутат Андрій Портнов та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування