Янукович не знає механізму, як прибрати "РосУкрЕнерго"

Понеділок, 4 лютого 2008, 20:42

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що будь-які дії влади, які дестабілізують ситуацію на газовому і нафтовому ринку, носять негативний характер.

Про це він заявив у інтерв’ю журналістам, повідомляє УНІАН.

Зокрема, Янукович назвав незрозумілою інформацію про те, що нібито за рішенням РНБО правоохоронці мають розслідувати факти корупційних дій при підписанні угод на постачання газу між "РосУкрЕнерго", "УкрГазЕнерго" і НАК "Нафтогаз України", і що Україна планує відмовитися від посередницьких послуг компанії "РосУкрЕнерго".

"Я такого механізму навіть не знаю", – зазначив він.

"Політичне популістське рішення – одна справа, практичне ж його виконання – значно складніше... Я не знаю як це можна зробити", – додав Янукович.

Говорячи про можливість відповідальності депутата від Партії регіонів Юрія Бойка за його діяльність на посаді голови НАК "Нафтогаз України", Янукович зазначив, що будь-який посадовець має нести відповідальність, якщо його дії порушували законодавство України.

"Мають бути виконані виборчі обіцянки, що закон один для всіх", – наголосив він.

Як відомо, заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрій Пишний повідомив, що Радбез доручив Кабінету Міністрів ужити невідкладних заходів щодо виправлення фінансово-економічного стану НАК "Нафтогаз України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування