Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не проти, щоб Луценка "комісували"

Вівторок, 5 лютого 2008, 08:41

Президент Віктор Ющенко припускає створення Верховною Радою тимчасової слідчої комісії з інциденту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це він заявив журналістам, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

За словами президента, у ході консультацій із політичними силами сторони не змогли дійти до консенсусу з приводу інциденту між Луценком і Черновецьким.

Він підкреслив, що незважаючи на те, що всі обставини інциденту відомі й прокуратура провела повне розслідування, фракція Партії регіонів усе ж наполягає на своєму праві 150 голосами депутатів внести пропозицію про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка б протягом декількох днів вирішила це питання.

"Для того, щоб розблокувати парламент не обов'язково створювати тимчасову слідчу комісію, але якщо парламент хоче самостійно визначитися в цьому питанні, будь ласка, це його виключне право", - сказав Ющенко.

Як відомо, фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Верховній Раді не має наміру підтримувати проект постанови про створення парламентської слідчої комісії для розслідування дій Луценка під час інциденту між ним і Черновецьким.

18 січня між Луценком і Черновецьким у секретаріаті президента відбулася сутичка після засідання Ради національної безпеки й оборони. Прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...