Ющенко переніс послання до Ради

Вівторок, 5 лютого 2008, 10:59

Виголошення президентом Віктором Ющенком щорічного Послання до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України перенесено на пізніший термін.

Це пов’язано з тим, що більшість та опозиція у Верховній Раді не дійшли порозуміння щодо готовності конструктивної роботи парламенту, повідомляє прес-служба президента.

Раніше голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, закривши першу сесію парламенту 6 скликання й одразу ж відкривши другу сесію, заявив, що президент навряд виступить у вівторок з посланням до Верховної Ради.

"В зв'язку з тим, що ми організовано створюємо парламентську кризу, навряд чи можливий виступ президента", - заявив Яценюк.

Як відомо, о 10:00 5 лютого мала розпочати роботу друга сесія Верховної Ради, на початку якої планувалося заслухати послання президента до Верховної Ради.

У зв’язку з вимогами опозиції розглянути до послання питання щодо НАТО та інциденту між головою МВС Юрієм Луценком та мером Києва Леонідом Черновецьким, президент Віктор Ющенко був згоден виступити у парламенті дещо пізніше – об 11 ранку.

Однак опозиція у вівторок зранку знову заблокувала трибуну Верховної Ради та розвішала в сесійній залі антиНАТОвські гасла, тим самим завадивши роботі парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News