Яценюк не Цезар, але всіх чує

Вівторок, 5 лютого 2008, 11:29

Депутати прийняли за основу порядок денний на вівторок.

За таке рішення проголосували 243 депутати.

Так депутати підтримали розгляд питання щодо НАТО. За словами Яценюка є три постанови: про підтримку листа трьох до генсека НАТО, про непідтримку листа та постанова Яценюка.

Згідно з цією постановою проведення референдуму щодо вступу до НАТО відкладено до моменту, коли Україна вступатиме до альянсу. "Але до сьогодні згоди по тексту немає", - зазначив Яценюк.

Далі до порядку денного внесено питання щодо створення трьох тимчасових слідчих комісій - по Харкову, по Києву та щодо інциденту між главою МВС Луценком та мером Києва Черновецьким.

Водночас депутати відмовились підтримати пропозицію внести до порядку денного законопроект про скасування закону про державні закупівлі. Таку вимогу висувала фракція блоку Литвина.

Під час виступів, депутат від фракції Партії регіонів Григорій Смітюх зробив зауваження Яценюку, що той не слухає виступів, на що Яценюк зазначив:

"Я не Юлій Цезар, але здатний розмовляти з Колесніковим (депутат від Партії регіонів) і слухати Смітюха".

Також під час обговорення поряд із президією сталася бійка між депутатами від фракції БЮТ, які стояли поряд з президією, та "регіоналами", які блокували трибуну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування