Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вважає, що догану отримав через Луценка

Вівторок, 5 лютого 2008, 19:27

Мер Києва Леонід Черновецький вважає несправедливою догану, оголошену йому президентом Віктором Ющенком за незадовільну роботу КМДА із забезпечення житлом вкладників, що постраждали від афери "Еліти-центр".

Про це сказано в заяві Черновецького, текст якої наводять Українські новини.

"Сумно, що помічники президента ввели його в оману. Я особисто тримаю на контролі проблему видачі квартир тим, хто втратив останнє, вкладаючи гроші в кишені шахраїв", - сказав Черновецький.

Він додав, що неодноразово звертався до осіб, які мають право законодавчої ініціативи, із проханням ініціювати зміни до законодавства, щоб заборонити будівництво житла за рахунок залучених інвесторів-приватних осіб, а продавати тільки готові квартири.

"Таких листів були десятки. Ніякої відповіді Київська адміністрація не одержала", - заявив мер.

Черновецький впевнений, що указ про догану президенту підлеглі подали на підпис, навіть не вивчивши документів, напрацьованих КМДА, і не врахувавши того, що мер перебуває на лікарняному.

Також він заявив, що роботу адміністрації з вирішення питання забезпечення житлом обманутих інвесторів стримує керівництво Міністерства внутрішніх справ, яке, посилаючись на таємницю слідства, не оприлюднює списки потерпілих.

"Насправді воно (МВС) намагається збільшити кількість потерпілих шляхом підробки документів", - зазначив Черновецький.

Як повідомлялося, 4 лютого Ющенко оголосив догану Черновецькому за незадовільну роботу Київміськадміністрації з забезпечення житлом вкладників, котрі постраждали в афері групи компанії "Еліта-центр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...