Тимошенко зняла питання приватизації. Справа за Балогою і РНБО?

Середа, 6 лютого 2008, 10:51

Проект закону про внесення змін в деякі законодавчі акти щодо питань приватизації в чергове було знято з порядку денного засідання уряду.

За словами заступника голови Фонду держмайна Дмитра Парфененка, це може бути пов’язане з тим, що проект документу досі не погоджено з секретаріатом президента.

"Можливо, зняття законопроекту з розгляду пов’язано з тим, що днями вийшов указ президента про створення міжвідомчої групи з доопрацювання приватизаційного законодавства", - сказав він.

"Сьогодні о 15 годині має відбутися перше засідання цієї групи. Я думаю, ці питання (розгляд законопроекту і створення робочої групи із приватизаційного законодавства) взаємопов’язані. І доки не буде відповідного рішення в секретаріаті президента і РНБО, уряд не розглядатиме цей документ", - зазначив Парфененко.

Заступник голови ФДМ повідомив, що до складу згаданої міжвідомчої групи, зокрема, увійшли заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак та заступник секретаря РНБО Андрій Пишний.

Очолює групу, згідно з указом президента, директор Міжнародного інституту приватизації, управління власністю та інвестицій Олександр Рябченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування