Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин готовий ініціювати колективне вбивство Ради

Середа, 6 лютого 2008, 11:02

В разі продовження дискусії щодо розпуску Верховної Ради Блок Литвина готовий внести відповідну постанову на розгляд парламенту.

Про це заявив в коментарі журналістам у середу лідер блоку Володимир Литвин.

За його словами, депутати продовжують шантажувати один одного гіпотетичною можливістю проведення дострокових виборів.

"Тому я сказав – якщо ми такі всі сповнені прагнення радикально розв’язати ситуацію таким чином, то давайте я підготую і внесу проект відповідної постанови, а ви її всі підпишіть", - запропонував депутат.

Коментуючи питання щодо вступу України в НАТО, яке призвело до колапсу в законотворчій діяльності ВР, він нагадав, що ця тема є дискусійною від початку незалежності України.

За його словами, в декларації про суверенітет статус України визначався як позаблоковий, але пізніше в різних державних документах це питання то підіймалося, то скасовувалося, і востаннє було підняте у лютому 2005 року рішенням РНБО під керівництвом Ющенка.

"Оця непослідовність у документах, які я навів свідчить про необхідність дискусії і прийняття рішення, яке б заспокоїло не суспільство, а політичні кола, оскільки вони орієнтуються на певні настрої людей, які у передвиборчий період є приспаними", - заявив Литвин.

На запитання, коли запрацює Верховна Рада, депутат відповів: "Це парадоксально звучить, але Верховна Рада працює. Щоправда коефіцієнт корисної дії нульовий. Тому нам треба вимагати, щоб Верховна Рада працювала результативно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...