Ющенко підтримує "роботу над помилками" київських депутатів

Середа, 6 лютого 2008, 11:19

Президент Віктор Ющенко заявляє, що Київська міська влада має притягнути до відповідальності чиновників, винних у зволіканні з допомогою постраждалим від афери компанії "Еліта-центр".

Про це йдеться у реакції президента на звернення депутатів Київської міської ради щодо указу глави держави "Про невідкладні заходи щодо розв'язання проблеми забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр".

"Київська влада повинна винести чіткі уроки із цієї ситуації й притягнути до відповідальності чиновників, винних у зволіканні з допомогою", - підкреслив Ющенко.

Водночас президент вважає звернення депутатів свідченням їх конструктивного підходу до вирішення проблеми постраждалих внаслідок афери "Еліта-центру", повідомляє прес-служба глави держави.

Ющенко висловив надію на те, що заходи, запропоновані у зверненні депутатів Київради, будуть ефективними та такими, "що нададуть уряду додаткову підтримку в допомозі постраждалим людям від дій "будівельних аферистів".

Президент позитивно оцінив бажання київської влади "надати публічності у роботі над власними помилками".

Як відомо, у вівторок депутати Київради ухвалили рішення про скасування засідання ради 14 лютого для проведення громадських слухань відносно проблеми з "Еліта-центром".

Крім того, вони висловилися за створення комісії з депутатів Київради, яка б займалася вирішенням проблем ошуканих інвесторів "Еліти-центра".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування