Приватизацію "зняли" за домовленістю з Ющенком

Середа, 6 лютого 2008, 12:42

Законопроект щодо внесення до приватизаційного законодавства було знято з порядку денного засідання уряду у середу за домовленістю з президентом Віктором Ющенком.

Про це повідомив журналістам заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак після засідання уряду.

"Законопроект було знято з розгляду, як і домовлялися прем’єр із президентом, аби робоча група, створена указом голови держави, мала час напрацювати концепцію приватизаційної політики", - сказав він.

"Група працює і готова представити свої висновки 15 лютого, на наступному засіданні РНБО, з тим, щоб домовитися про основні принципи, і всі подальші законодавчі ініціативи уряду чи коаліції дотримувалися б цих принципів", - додав Шлапак.

Також він зазначив, що президент "жодного разу не ставив питання про те, що він категорично проти продажу пакетів акцій шести обленерго, які увійшли до першочергового списку приватизації".

Як відомо, раніше у середу проект закону про внесення змін в деякі законодавчі акти щодо питань приватизації в чергове було знято з порядку денного засідання уряду.

Заступник голови ФДМ Дмитро Парфененко припускав, що це може бути пов’язане з тим, що проект документу досі не погоджено з секретаріатом президента і необхідністю доопрацювання його у відповідній міжвідомчій групі, створеній за указом президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News