Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк насолив не Ахметову, а інвалідам

Середа, 6 лютого 2008, 17:00

З початку минулого скликання депутатська зарплата Рината Ахметова, за його рішенням, у повному обсязі переказувалася і переказується на добродійні цілі.

Таким чином прес-секретар депутата Олена Довженко прокоментувала інформацію про те, що Ахметов не одержить зарплату за 5 лютого через відсутність на робочому місці.

За словами Довженко, гроші ідуть на надання адресної допомоги найбільш незахищеним верствам населення, в першу чергу пенсіонерам, інвалідам, самотнім людям, малозабезпеченим сім`ям на лікування дітей.

Прохання про допомогу надходять народному депутатові щодня - до 100 листів на день, додала вона (за даними газети "Сегодня", щомісячна зарплата нардепа становить в середньому 16-17 тис. грн., тобто день роботи депутата коштує приблизно 730 грн).

Як відомо, в середу голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк заявив, що 68 народних депутатів України не одержать заробітної плати за 5 лютого, оскільки вони відсутні на робочому місці.

Серед названих народних депутатів, відсутніх у сесійному залі, були як представники коаліції, так і представники опозиції: Ринат Ахметов, Святослав Піскун (фракція Партії регіонів), Давид Жванія (фракція НУ-НС), Костянтин Жеваго (фракція БЮТ).

Всього не реєструвалися 47 представників фракції Партії регіонів, 10 - фракції БЮТ, 7 - фракції блоку Наша Україна – Народна самооборона, 2 – фракції Комуністичної партії України, 2 – фракції Блоку Литвина.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...