Харків теж може лишитися без гарячої води

Четвер, 7 лютого 2008, 09:14

Як тільки дозволять погодні умови, місто Харків обов`язково буде обмежено в споживанні газу, внаслідок чого населення може залишитися без гарячої води.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської ОДА, таке офіційне попередження співробітники НАК "Нафтогаз України" зробили заступнику голови облдержадміністрації Олегу Шаповалову.

У ході наради у четвер Шаповалов підтвердив, що нинішня заборгованість Харківської області за газ є критичною. За його словами, загальний борг області за природний газ перед ДК "Газ України" становить 460 млн. грн.

"При цьому, якщо подивитися на структуру заборгованості, буде видно, що всі без винятку комунальні підприємства, які працюють в області, в районах і містах районного значення (крім міста Харкова) мають 61 млн. грн. заборгованості. Що стосується КП "Харківські теплові мережі", то вони напряму винні ДК "Газ України" 378 млн. грн. і, крім того, винні ТЕЦ за куплене у них тепло, для вироблення якого також використовувався газ (74 млн. грн. - ТЕЦ-5 і 26 млн. грн. - ТЕЦ-3). Всього ж "ХТМ" винні за газ 480 млн. грн. Це винятково місто Харків", - сказав губернатора.

Як відомо, у вівторок без гарячої води вже залишився Дніпропетровськ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...