Кличко просить Луценка завдати ще один удар Черновецькому

Четвер, 7 лютого 2008, 11:49

Блок Віталія Кличка звертається до органів МВС та прокуратури, які розслідують низку кримінальних справ проти чиновників КМДА, із закликом унеможливити незаконну приватизацію стратегічно важливих комунальних підприємств.

Про це йдеться в заяві блоку з приводу дій команди Черновецького, спрямованих на продаж 87 комунальних підприємств міста.

"Після завершення тотального земельного переділу команда Черновецького перейшла до фінального етапу свого "господарювання" – кримінальної приватизації комунального майна міста", - йдеться в заяві.

"Політика міської влади вже поставила місто на грань соціально-гуманітарної катастрофи. Адже незаконними землевідведеннями місто позбавили резервних територій для будівництва і розширення дорожньої та підземної інфраструктури, мостів, рекреаційних зон. Вкрадено навіть територію, призначену для розширення зони водозабору", - зазначають представники блоку Кличка.

На їх думку, аргументи про неприбутковість таких КП як "Плесо", "Київзеленбуд", Святошинське та Дарницьке лісопаркові господарства, з експлуатації та ремонту шляхів є "абсурдними".

"Неважко здогадатися, що команду Черновецького цікавить не покращення діяльності згаданих КП, а виключно нерухомість та території, зокрема 29 тисяч гектарів лісопаркових господарств та тисячі гектарів водних та прибережних зон", - зазначають у блоці Кличка.

"Ми переконані, що одним із перших рішень нової більшості у Київраді має стати мораторій на приватизацію стратегічних підприємств столиці та проведення ревізії діяльності команди Черновецького", - наголошується в заяві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News