Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попередив, що в листопаді можуть полетіти голови

Четвер, 7 лютого 2008, 12:16

Президент Віктор Ющенко наполягає на тому, щоб розпаювання землі було завершено в 2008 році.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у четвер на нараді з головами місцевих державних адміністрацій з питання забезпечення і гарантування реалізації конституційного права громадян України на звернення.

"Якщо ми цього року не закінчимо розпаювання, я в листопаді поставлю питання про персональну відповідальність по цій позиції", - заявив президент, висловлюючи своє обурення з приводу того, що процес розпаювання триває 7 років і досі не завершений.

Ющенко наголосив, що це питання персональної відповідальності губернаторів.

"Організуйте роботу комісій, копійки ті, які потрібні для закінчення цієї роботи, знайдіть. 200 тисяч актів не видано в Україні із 7 мільйонів. Якщо людина не знає, де його ділянка, скажіть, будь ласка, як вона дивитиметься на владу, починаючи від президента і закінчуючи органами місцевого самоврядування? На селі земля – це ключове соціальне багатство сім`ї, і ми його сьогодні ще не формалізували", - наголосив Ющенко.

Він також відзначив, що місцева влада повинна виступити з чітким роз`ясненням плану дій щодо розв’язання проблем землі, починаючи від розмежування і закінчуючи виділенням землі.

"Ми повинні організувати виділення ділянок соціально незахищеним категоріям: багатодітним сім`ям, інвалідам, тим, хто вимагає соціального житла", - наголосив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування