Київських рекламників скуповують кіпріоти

П'ятниця, 8 лютого 2008, 13:55

Приватна компанія "Радіодепот Лімітед" (Лімасол, Кіпр) з відповідальністю, обмеженої акціями, одержала дозвіл Антимонопольного комітету України (АМКУ) на придбання часток у статутному капіталі 5 київських рекламних агентств.

Як повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу АМКУ, це ТОВ "Рекламне агентство "Український інформаційний альянс" (Київ), ТОВ "Кінопрем'єр реклама" (Київ), ТОВ "Інфомедіа група" (Київ), ТОВ "Екосвіт" (Київ) і ТОВ "Екосвіт плюс" (Київ).

Дана угода забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариств.

За даними АМКУ, "Радіодепот Лімітед" здійснює керування корпоративними правами, а українські компанії надають послуги по розміщенню зовнішньої реклами в Києві.

Агентство нагадує, що дані компанії згадувалися раніше в зв'язку зі скандалом навколо видачі дозволів на розміщення щитових конструкцій зовнішньої реклами в Києві.

Мова йде про рішення Київської міської державної адміністрації N9 від 29 вересня 2006 року, яким вона тимчасово скасувала встановлений мораторій на видачу дозволів і прийому заявок на розміщення наземних щитових конструкцій зовнішньої реклами в Печерському і Дарницькому районах столиці.

За даними АМКУ, цим же рішенням КМДА надала 5 окремим суб'єктам 173 дозволи на розміщення рекламних об'єктів у зазначених районах, надавши їм переваги перед іншими учасниками ринку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...