Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Балоги звинуватили Тимошенко в поверненні гвардії Медведчука

П'ятниця, 8 лютого 2008, 14:13

Депутат Ігор Кріль запевняє, що фракція "НУ-НС" поділяє позицію Віктора Ющенка щодо ситуації з звільненням Валентини Семенюк з посади голови Фонду держмайна та скасуванням цього рішення президентом.

Про це він заявив в інтерв’ю сайту RAZOM.

"Представники фракції "НУ-НС" мали консультації з президентом щодо даного ексцесу і отримали його запевнення в тому, що керівництво ФДМУ має бути звільнено", - сказав Кріль.

"Це кроки президента не проти когось чи за когось, це кроки за правовий шлях вирішення проблеми, - зауважив народний депутат. - Семенюк має бути звільнена Верховною Радою, і в ході одного з перших засідань це має відбутися".

Водночас, за його словами, порушувати законодавство, "навіть в ім’я якихось благих цілей, неправильно".

"Адже майже "рейдерське" захоплення ФДМУ урядом не робить честі ані керівництву КМУ, ані демкоаліції", - заявив Кріль.

Стосовно ж призначень, які пропонуються урядом, Ігор Кріль зауважив, що вони викликають деякі асоціації.

"Звинувачуючи президента в потаканні корупції, уряд в особі керівництва БЮТ незаконним рішенням на посади першого заступника і заступника голови ФДМУ призначає представників бізнесу і осіб, близьких до СДПУ(о)", - сказав Ігор Кріль.

"Це випадковість чи близькі стосунки і співпраця з одіозною колись структурою, яку намагаються реанімувати зараз? Вибачте, але не за те люди стояли свого часу на Майдані, аби за декілька років до влади знов прийшла "гвардія Медведчука", - вважає народний депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...