Янукович не виключає зміну формату коаліції

Субота, 9 лютого 2008, 18:26

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає можливими варіантами виходу з парламентської кризи ще одні дострокові вибори або зміну формату коаліції.

Про це він заявив в інтерв’ю трьом телеканалам, показаному в суботу на телеканалах ICTV та "1+1".

"Будемо відверті - як може працювати парламент, в якому більшість складає 227 депутатів? Треба визнати, що така коаліції не здатна працювати ефективно", - підкреслив Янукович.

За його словами, відповідь на це питання "лежить на поверхні", і це дострокові вибори. "Тільки коли і в який спосіб вони будуть – це питання дискусії, питання юристів", - додав екс-прем'єр.

"Можливо, буде знайдений інший вихід. Можливо, буде створений інший формат коаліції, ми ще не знаємо", - припустив він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи справді він вважає можливим переформатування коаліції, Янукович зазначив: "Я це сказав як припущення. Все можливо. Заради України, заради держави, українського народу. Нічого неможливого не буває".

Водночас, коментуючи можливість проведення коаліцією голосувань за межами Верховної Ради, Янукович підкреслив: "Це вже не влада, якщо вона буде ходити по підвалах і голосувати. Треба голосувати в парламенті. Не треба ображати український народ і державу, і доходити до таких питань".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування