Губернатор може покинути НСНУ через "окремих царьків"

Субота, 1 березня 2008, 11:45

Голова дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар заявляє, що вийде з партії "Народний союз Наша Україна", якщо на основі блоку НУ-НС не буде створено єдину потужну партію.

Про це він заявив перед початком політради НСНУ у суботу.

"Якщо не буде рішення про створення єдиної партії на основі партій, які були створені за останні 10-15 років, які мають 2-3 чоловіки в президії, а більше й нікого згадати, не мають програми дій, тоді немає сенсу рухатися в цьому проекті", - сказав Бондар.

"Якщо на базі НУ-НС буде створено потужну партію, яка забере найпотужніших, найповажніших людей у суспільстві, бізнесменів, громадських діячів, вона має шанс розвиватися", - додав губернатор.

При цьому він висловив скепсис щодо можливого об'єднання на базі НУ-НС, зауваживши, що "в окремих царьків немає бажання об’єднуватися і зробити вирішальний крок... Тому сьогоднішній день буде вирішальним".

На питання про можливість створення нової партії Бондар висловив побажання, що це має бути партія, створена успішними бізнесменами, керівниками підприємств та мерами міст.

На уточнення, чи увійдуть в цю партію й представники Партії регіонів, Бондар нагадав, що працює в Східному регіоні, і спілкувався з багатьма людьми, яким набридло вести дискусії про НАТО і мову і які готові згуртуватись навколо проведення реформ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування