БЮТ заткнув рота корові Януковича

Субота, 1 березня 2008, 13:01

БЮТ заявляє, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович не має морального права критикувати прем’єра Юлію Тимошенко за високу інфляцію.

"Чия б корова мичала, а Ваша б мовчала", саме цю народну приказку Вікторові Януковичу слід було б зарубати на носі перед тим, як братися критикувати уряд Юлії Тимошенко за інфляцію", - зазначає прес-служба БЮТ.

У повідомленні підкреслюється, що найменше, що потрібно уряду – "це поради та зауваження Януковича, який у номінації "найбільш інфляційний прем’єр" поступається хіба що Кучмі зразка 2003 року".

Коментуючи поради лідера Партії регіонів про те, що у газових питаннях уряд має користуватися "мізками, а не м’язами", БЮТ нагадує Януковичу, що його Кабінет міністрів не користувався ні тим, ні іншим, а лише "кришував" корупційні схеми газового посередника "РосУкрЕнерго".

БЮТ також "вражений намаганням Віктора Януковича розіграти з себе захисника держави в питаннях приватизації".

"Ніби це не Янукович 2004 року віддав своєму другу та компаньйону "Криворіжсталь" за ціною на 20 мільярдів дешевше за ринкову, а 2007 року – подарував "Дніпроенерго". Ніби це не теперішній однопартієць Януковича Михайло Чечетов 2005 року давав на нього та на Кучму покази в Генеральній прокуратурі у справі із незаконної приватизації", - зазначається в заяві.

Тепер же, на думку БЮТ, спроба Віктора Януковича завадити чесній та прозорій приватизації 2008 року має одну мету - зірвати надходження коштів до держбюджету, які мають піти на виплату грошей вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування