Тимошенко піймала силові структури на кришуванні контрабанди

Субота, 1 березня 2008, 13:12

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що представники силових структур, непідвідомчих урядові, "кришують контрабанду".

"Роботі Державної митної служби заважає певна кількість людей, що працюють в інших силових структурах, непідвідомчих Кабінету міністрів, що є певним дахом для сумнівних ділків, що займаються контрабандою", - сказала вона на прес-конференції в суботу в Києві.

Тимошенко уточнила, що під цими людьми маються на увазі представники середньої ланки силових структур, передає "Інтерфакс-Україна".

"На рівні керівництва СБУ і МВС ми бачимо бажання працювати і боротися з контрабандою, опускаємося на рівень нижче і там знаходимо людей, що його кришують", - пояснила прем'єр.

Вона також повідомила, що якщо найближчим часом підтримка контрабандистів не буде припинена, то Тимошенко особисто почне називати прізвища людей, які це роблять.

Водночас на спільній прес-конференції з Тимошенко керівник Державної митної служби Валерій Хорошковський повідомив, що українські митники знайшли в Одеському торговельному порту партію кокаїну вагою майже 50 кг.

За словами Хорошковського, наркотики виявлені в банках з-під ананасів. Партія слідувала з Коста-Ріки транзитом через Україну в напрямку Молдови.

Відповідаючи на питання про вартість товару, Хорошковський відзначив: "Це мільйони".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування