Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко придумала, як зменшити газові апетити

Субота, 1 березня 2008, 17:01

Уряд розробив "лаконічну, але дуже дієву" програму скорочення споживання природного газу в Україні.

Про це заявила на прес-конференції в суботу прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, повідомляє урядовий портал.

За її словами, програма містить 15 пунктів дій, виконання яких дозволить вже до наступної зими радикально зменшити обсяги природного газу, який споживатиме Україна.

Тимошенко заявила, що програма енергозбереження має пріоритетне значення для уряду. "Кожен день я особисто буду займатися тим, щоб на наступну зиму ми вийшли з суттєвим скороченням споживання природного газу", - зазначила прем’єр.

Вона також заявила, що результат роботи української митниці "є абсолютно рекордним за останні роки функціонування митниці в Україні".

Зокрема, Тимошенко розповіла про результати роботи програми "Контрабанда – СТОП!", розпочатої 2005 року. Тимошенко нагадала, що ця програма була обірвана "грубою відставкою уряду", і зараз уряд працює над її поновленням.

За словами прем’єра, у лютому 2008 року порівняно з аналогічним періодом попереднього року вдвічі збільшені надходження до державного бюджету від роботи митниці за рахунок закриття контрабанди та ліквідації тіньових схем. Таким чином, додатково в лютому отримано 3 млрд. 762 млн. грн.

"Думаю, що таких рекордів ще жодна країна не ставила - збільшення вдвічі надходжень від податків на митниці за рахунок припинення контрабанди", - заявила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування