Янукович уже привітав Медведєва з "переконливою перемогою"

Понеділок, 3 березня 2008, 09:44

Лідер фракції Партії регіонів, голова "опозиційного уряду" України Віктор Янукович привітав кандидата у президенти Росії Дмитра Медведєва з перемогою на виборах.

"Віктор Янукович привітав Дмитрія Медведєва з переконливою перемогою на президентських виборах і побажав успіху в подальшій розбудові держави", - повідомляє персональний інформаційний сервер Януковича.

Як відомо, у неділю у Росії пройшли чергові президентські вибори. За даними 99,45% протоколів, оброблених ЦВК РФ на ранок понеділка, 70,23% голосів виборців набирає Медведєв, що до останнього часу обіймав посаду віце-прем’єр-міністра Росії.

Всього участь у виборах президента Росії цього року брало чотири кандидати: крім Медведєва – лідер КПРФ Геннадій Зюганов (17,76% голосів виборців за результатом обробки 99,45% протоколів), лідер ЛДПР Володимир Жириновський (9,37% голосів) та лідер Демократичної партії Андрій Богданов (1,29%).

* * *

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв направив привітання Дмитру Медведєву в зв'язку з його переконливою перемогою на виборах президента Росії, повідомила прес-служба голови казахстанської держави.

"Проголосувавши за Вашу кандидатуру, народ Росії зробив вибір на користь продовження мудрої політики, спрямованої на ефективну реалізацію потенціалу країни", - зазначається в посланні, текст якого цитує "Інтерфакс".

"Переконаний, що Ви, спираючи на підтримку росіян, докладете усі свої знання, сили і досвід для подальшого забезпечення економічного зростання, соціального благополуччя, збереження політичної стабільності і зміцнення міжнародного авторитету Російської Федерації", - говориться в документі.

Назарбаєв зазначив, що Казахстан був і залишається для Росії надійним другом і стратегічним партнером.

Президент Казахстану висловив упевненість, що діяльність Медведєва на посаді президента Росії буде й надалі служити послідовній реалізації раніше досягнутих домовленостей і зміцненню добрих довірчих відносин між двома державами, зазначається в повідомленні прес-служби.

"Глава держави побажав Медведєву благополуччя і нових здійснень, а братерському народові Росії – миру й процвітання", - повідомляється в інформації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...