Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не побачив у протоколі взаєморозуміння компромісу

Понеділок, 3 березня 2008, 10:51

Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що протокол взаєморозуміння, запропонований робочою групою для розблокування Верховної Ради, не зніме напруженість у парламенті.

Таку думку Симоненко висловив в інтерв'ю журналістам по закінченні наради лідерів депутатських фракцій зі спікером Арсенієм Яценюком, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Так званий протокол взаєморозуміння, запропонований робочою групою, не несе жодного компромісу і не відповідає на головне запитання, що було причиною і предметом обговорення протягом останніх тижнів", – сказав Симоненко.

За словами лідера фракції КПУ, чергова нарада підтвердила, що представники владних партій навмисне блокують роботу Верховної Ради.

"Вони не збираються сьогодні розглядати ті хворобливі питання, які актуальні", – сказав він.

Симоненко висловив думку, що перманентне блокування роботи парламенту буде продовжуватися до тієї пори, поки президент не вийде до громадськості зі своєю новою редакцією Конституції.

Симоненко висловив сумнів, що у вівторок відновиться робота парламенту. Він пов'язує це з тим, що фракції коаліції не йдуть ні на який компроміс у питанні НАТО.

"Вони намагаються приховати свої справжні наміри за різними формулюваннями цієї угоди", – сказав лідер фракції КПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...