Ющенко не припиняє писати Тимошенко листи. Тепер про шахраїв

Понеділок, 3 березня 2008, 11:46

Президент Віктор Ющенко звертається до прем’єра Юлії Тимошенко з проханням розробити механізми для недопущення фінансово-будівельних афер.

Про це йдеться у листі Ющенка до Тимошенко, повідомляє прес-служба президента.

У ньому Ющенко підкреслює, що поширення фінансово-будівельних афер в Україні останніми роками набуває загрозливого розмаху.

"Від шахрайських дій у сфері будівництва житла вже постраждали тисячі українців, практично жодне питання не врегульоване - будівельні майданчики пустують, громадянам не повертають проінвестованих коштів, не надають житла", - сказано у листі.

Ющенко вважає неприпустимим появу нових структур, подібних до групи будівельних компаній "Еліта-центр", ТОВ "Агробудпереробка ЛТД" та ТОВ "Київвисотбуд".

Президент підкреслює у листі, що, на думку експертів, шахрайства стали можливими через недосконалу процедуру землевідведення, вибору забудовників, реєстрації прав на нерухоме майно та їх обмежень, а також у зв'язку із відсутністю у законодавстві норм щодо способів та механізмів забезпечення виконання договорів у сфері спорудження житла.

Ющенко навів у листі пропозиції експертів та ошуканих громадян щодо першочергових заходів для недопущення подібних проблем, які надходять до нього, і попросив прем’єра "ґрунтовно опрацювати" зазначені пропозиції і про результати поінформувати його до 1 липня 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News