У нового президента Росії є "кровні узи" в Донецьку

Понеділок, 3 березня 2008, 13:04

За результатами російських президентських перегонів стежили й у Донецьку, де проживає двоюрідний дядько Дмитра Медведєва – головного претендента на цю посаду – Анатолій Обухов.

Про це пише газета "Сегодня".

Мати Обухова Софія Федорівна доводиться рідною сестрою дідусеві Медведєва – Опанасу Федоровичу Медведєву, уродженцю села Мансурово Курської області.

Сам Анатолій Обухов – пенсіонер, який з 1975 року до пенсії пропрацював на шахті ім. Засядька зварником.

Вони з дружиною живуть небагато, у звичайному будиночку з напіврозваленим дахом. Правда, їхнє житло в одному з центральних районів Донецька, де сотка землі коштує кілька десятків тисяч доларів, пише видання.

У день виборів президента Росії в гостях в Анатолія був його рідний брат Віктор зі Ставрополя (РФ) – також пенсіонер, який раніше працював на алюмінієвому заводі в Кіровабаді (Азербайджан). Із собою він привіз відкріпний талон для голосування.

У Донецьку він проголосував за родича, після чого брати випили за перемогу Медведєва, з яким не бачилися з моменту розпаду СРСР, пише видання.

Коли батько Дмитра жив у Петербурзі, Обухови й Медведєви дружили родинами, навіть слали один одному посилки, але після переїзду родини спадкоємця в Москву все якось "заглухло", зазначає видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...