Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина вимагають від Яценюка прорвати блокаду

Понеділок, 3 березня 2008, 19:56

Блок Володимира Литвина звертається до спікера Арсенія Яценюка з вимогою за будь-яких умов розпочати у вівторок пленарне засідання Верховної Ради.

Про це сказано у заяві Блоку Литвина.

"Ми категорично вимагаємо розпочати засідання Верховної Ради без будь-яких умов, а лише на основі Конституції України та Регламенту Верховної Ради", - йдеться у ній.

Представники Блоку вимагають від Яценюка "безумовного виконання своїх обов’язків відповідно до статей 88 Конституції України та 73-ї Регламенту Верховної Ради".

"Зважаючи на те, що задекларованим приводом блокування Верховної Ради є проблема взаємин України з НАТО, а також на відсутність погодженого рішення з цього питання, вимагаємо зняти цю проблему шляхом розгляду усіх зареєстрованих проектів постанов з обов’язковим особистим голосуванням кожного народного депутата", - сказано у заяві.

У Блоці також вважають, що ухвалення чи неухвалення жодного з рішень не повинно слугувати підставою для чергового блокування Верховної Ради.

"Подальша бездіяльність Верховної Ради, особливо і над усе з огляду на необхідність невідкладного та дієвого реагування законодавців на кричущі соціальні проблеми, які усе більше обсідають людей, межуватиме зі злочином перед українським народом", - заявляють у Блоці Литвина.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування