Януковичі хочуть, щоб Тимошенко відповіла за газ

Вівторок, 4 березня 2008, 09:44

Партія регіонів звинувачує "помаранчеву" владу у виникненні газової кризи.

Про це йдеться у заяві партії, що міститься на її сайті.

"Наслідком неспроможності помаранчевої влади керувати країною, наслідком конфліктів, неузгодженості дій помаранчевої верхівки стала енергетична криза, до якої Україна наблизилася впритул, і яка болісно вдарить по всіх громадянах України", - сказано у ній.

У Партії регіонів наголошують, що через суттєве скорочення поставок газу з Росії, "що трапилося з причини непрофесійності нинішнього уряду", будуть зупинятися підприємства, "прийде холод у домівки людей, знову зростуть безробіття і ціни".

"Уже потерпає і міжнародний авторитет України, яку і Європа, і Росія віднесли до категорії ненадійних партнерів. Таким чином, за надмірні амбіції і авантюризм помаранчевої влади сповна заплатить і держава, і народ", - сказано у заяві.

"Партія регіонів вимагає, щоб помаранчева влада, яка виявилася неспроможною керувати державою, сповна відповіла за свої провали, за те, що вона кинула країну у вир нової кризи, у вир нестабільності і болючих проблем, які нанесуть непоправної шкоди всій економіці України і рівневі життя кожного громадянина", - заявляють "регіонали".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування