Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко можуть запропонувати піти лише після звіту

Вівторок, 4 березня 2008, 12:20

Партія регіонів не виключає, що ініціюватиме відставку прем’єра Юлії Тимошенко, однак це може відбутися лише за результатами звіту Кабміну по ситуації на газовому ринку.

Про це в коментарі "Українській правді" сказав представник Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

Він наголосив, що на даний момент, Партія регіонів не вимагає відставки Тимошенко, і відповідна постанова не зареєстрована у Верховній раді.

"Ми не ставимо за мету відправити уряд Тимошенко у відставку. Хай собі працюють. Однак ми хочемо знати, що відбувається. Нам потрібна інформація", - зазначив він.

Зокрема, за словами Мірошниченка, опозиція хоче знати, чому були переглянуті контракти щодо постачання газу з російською стороною на відміну від тих, які залишив уряд Януковича.

"Ми хочемо знати, в якому обсязі, за якою ціною і за яким механізмом буде постачатись газ українським споживачам. І ми не виключаємо ініціювання відставки в разі, якщо таким чином національній безпеці буде нанесено свідомої шкоди", - зазначив Мірошниченко.

При цьому він також констатував, що опозиція самотужки не може відставити уряд.

"Але ми зобов'язані з огляду на принципи демократії поставити це питання", - додав Мірошниченко, ще раз наголосивши, що відповідний розвиток подій можливий лише після звіту уряду.

Для відставки уряду потрібні 226 голосів. Опозиція не має такої кількості голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування