Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НС збирається провести засідання Ради самостійно

Вівторок, 4 березня 2008, 14:45

Фракція блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" має намір зареєструватися для проведення вечірнього засідання Верховної Ради у вівторок.

Пор це повідомив по завершенні погоджувальної ради лідер "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко.

За його словами, незважаючи на те, що на засіданні ради депутати не дійшли згоди щодо розблокування роботи Верховної Ради представники фракції "НУ-НС" зараз "прямують до столів реєстрації".

"Ми, як законослухняна парламентська фракція, зараз проведемо своє засідання і зареєструємося з огляду на те, що цей тиждень, згідно з затвердженим календарним планом, є пленарним. І ми надалі будемо переконувати своїх колег з опозиції не вдаватися до подальшого заглиблення конфлікту", - запевнив лідер фракції "НУ-НС".

Коментуючи заяву секретаря РНБО Раїси Богатирьової від вівторка, Кириленко нагадав, що його політична сила не є прихильником проведення ще одних позачергових парламентських виборів.

"Але ми готові до консультацій з президентом щодо можливого позачергового розпуску, тому що до граничної дати залишилося 9 днів, і через 9 днів парламент втратить можливість збиратися до дотаткового спеціального рішення президента, який може вирішити, що необхідність дострокових виборів існує", - зазначив він.

"Однак ми не наполягаємо на такому рішенні", - наголосив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...