Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НСі вже почали готуватися до саморозпуску і виборів

Середа, 5 березня 2008, 09:07

Лідер Громадянської партії "Пора", член політради НУ-НС Владислав Каськів вважає, що єдиним виходом з політичної кризи є зміна складу парламенту.

Про це йдеться в коментарі Каськіва, переданому прес-службою ГП "Пора", повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Ця Верховна Рада повинна добровільно прийняти рішення про припинення своїх повноважень, не очікуючи на указ президента", – переконаний Каськів.

Але, за його словами, таке рішення буде злочином, якщо буде прийнято без зміни виборчої системи в інтересах відкритих списків депутатів.

"Поки депутатів обирає партійне керівництво, а не люди, голосуючи на виборах, безглузде протистояння ніколи не закінчиться. Саме через закриті списки депутати працюють не заради України, а обслуговують інтереси своїх вождів, отираючися животами біля трибуни", – зазначив депутат.

Він підкреслив, що зміна виборчої системи є єдиним способом привести в політику нові принципи і нових людей, а також "закінчити безглузду війну".

"Тому я переконаний, що необхідно негайно зібрати Раду демократичної коаліції й обговорити ці питання. У свою чергу, "Пора" уже зараз починає підготовку до дострокових парламентських виборів", – сказав Каськів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування