У БЮТ вирішили, що в Януковича "не витримали нерви"

Середа, 5 березня 2008, 12:34

Фракція БЮТ буде використовувати "мінімальні шанси" на знаходження компромісу з опозицією щодо розблокування роботи парламенту.

Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Ми будемо залишатися вірними своїй позиції. Буде мінімальний шанс домовитися – ми зайдемо в зал однозначно. Ми завтра прийдемо і зареєструємося. Ми до самого кінця будемо зважати на те, що шанси зберегти і парламентаризм, і Верховну Раду, не вичерпані. Хоча після заяви (Партії регіонів) шанси мінімізовані", - сказав він.

На думку Кириленка, заява "регіоналів" про звернення до народу для пошуку компромісу свідчить про те, що "нерви не витримали у колег з Партії регіонів".

Він сказав, що для коаліції така заява була "абсолютною несподіванкою", оскільки перед цим на погоджувальній раді депутати майже дійшли згоди.

"Йшла нормально вся процедура... Знайшли, які треба вставити слова (в текст угоди про порозуміння). Далі заносять прес-реліз спікеру, де написано, що Україні в Бухаресті нічого не світить. І тоді виникає питання: А был ли мальчик?", - розповів Кириленко.

Потім, за його словами, депутати вирішили "взяти перерву на 10 хвилин" для того, щоб узгодити остаточні формулювання.

"Вийшли на 10 хвилин, і в цей момент по монітору "Ради" іде заява, яка по суті рубає всі канати... Для нас це була абсолютна несподіванка", - розповів Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування