"Нафтогаз" і "Газпром" об'єднав телефон

Середа, 5 березня 2008, 13:49

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що керівництва "Нафтогазу" і "Газпрому" почали в середу переговори про вихід з газової кризи.

Про це Тимошенко повідомила в середу на брифінгу після засідання уряду.

"Є приємна новина: керівництва "Нафтогазу" і "Газпрому" спілкуються в телефонному режимі, щоб зробити спільну заяву, що знімається радикальне протистояння в системі забезпечення країни газом", - сказала Тимошенко.

Реклама:

"Найближчим часом буде утворено переговорну групу, яка впорядкує питання газових поставок", - сказала вона.

"Уряд України більше не допустить ніяких посередників. "Нафтогаз" має брати газ у Газпром-Експорту без екзотичних посередників. І в середині нам не потрібні посередники реалізовувати газ. Це може робити Нафтогаз. Всі можливості у нього є", - наголосила Тимошенко.

"Якщо російська сторона хоче реалізовувати обсяги газу українським споживачам, - немає ніяких проблем. Якщо російська сторона визначить таких постачальників, то вони, як і всі інші постачальники, отримають свої ліцензії і зможуть реалізовувати газ", - зазначила прем’єр.

ВІДЕО ДНЯ

"Але без створення жодних СП, бо це призведе до появи корупції, хаосу і підкупу. Я б не хотіла, щоб Україна робила транзит газової корупції в Європу", - наголосила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News